Startsida

Miljö & Marknad

Produkter

Nyheter

Leveransinfo

Återförsäljare/Annonser

Kontakt

Produkter

Kutterspån
Vi erbjuder dammfria balar med kutterspån för både hästägare och jordbrukare i volymer om 8, 17, 30 eller 47 pallar. Varje pall med kutterspån innehåller 18 eller 21 balar. En bal kutterspån väger ca 23-25 kg. För att underlätta lossning hos kund används mobil truck (på vissa orter).

» Visa film om Kutterspån

YesBox Lantbruksströ
Vår specialprodukt för ladugården. Extra fint sållat med högre uppsugningsförmåga. Ligger stadigare. Levereras med 15, 18 eller 21 balar per pall.

Boxpellets/Spånpellets
Boxpellets/Spånpellets är vårt varumärke för pelleterat spån av svensk skogsråvara. Boxpellets ger en ljus och fräsch bädd, lättmockat då du direkt ser vad som ska mockas bort, ger även en mindre gödselmängd. Säckarna är lätthanterliga, 16 kg/säck.

Halmpellets
Halmpellets är halm som rivs, mals och pressas till pellets - ger din häst ett mjukare och torrare underlag, underlättar mockning och är ett fördelaktigt gödsel. Helt utan tillsatser, miljövänligt, bryts snabbt ner, hög uppsugningsförmåga, avger mindre lukt och damm. En pall väger ca 800 kg.

» Visa film om Halmpellets
» Visa film om Halmpellets och mockning

Krossad Halmpellets (Nyhet)
En ny unik produkt - Krossad halmpellets som är färdig att användas, passar utmärkt till fjäderfän och ponnies. Tillverkad av vetehalm. En pall väger ca 800 kg.

Torv/Torvmix
Torven/Torvmixen är förpackad i balar (torv/torvmix ca 250-300 liter). Torvmixen är framtagen för dig som gillar torvens egenskaper men i och med inblandningen av 20% grankutter får man en ljusare nyans och slipper frysning.

» Visa film om Torv/Torvmix

Ridhusbottnar
Vi levererar också sågspån till ridhus.
Kontakta oss för specialoffert.

Stängselstolpar
Våra stängselstolpar är gjorda av nordisk fura som vuxit långsamt och därmed fått den täthet en bra stängselstolpe skall ha. Vi impregnerar i egen anläggning i Skutskär. Därmed har vi miljökontroll på tillverkningen.

Kontaktperson

Norge
Kristine Støen Kivle, +47 952 575 73
kristine@yesbox.se

France
John Kristoffersson, +33 646 834 457
john@yesbox.se

Södra Sverige
Patrik Sjöberg, 070-970 52 50
patrik@yesbox.se

Mellersta/Norra Sverige
Oscar Englund, 0705-879 892
oscar@yesbox.se

VD
Björn Axelsson, 0705-879 879
bjorn@yesbox.se

» Skicka ett meddelande till oss