Startsida

Miljö & Marknad

Produkter

Nyheter

Leveransinfo

Återförsäljare/Annonser

Kontakt

Nu är tävlingen avgjord

Kalas i stallet

Nu kan du bjuda dina vänner på kalas i stallet. Här är nämligen våra fem vinnare som juryn utsett.

1.

Gin Svensson Disanto i Brevik Åmotfors arrangerar ett möte mellan dagiset i Åmotfors och miniponnyn Kila. Det tycker juryn är värt en uppmuntran. Hoppas det blir en rolig fest där alla barnen får pyssla om Kila. Skicka en bild från kalaset.

2.

Jessica Almqvist Johansson Inägovägen 3 Markaryd som motiverar festen så här: ”hade varit så roligt att ha ett riktigt hästkalas för min fina dotter och hennes vänner. Hästar är livet och att få bjuda på en glädjens fest hade varit pricken över i”. Hoppas det blir så tycker juryn. Ha det så kul, skicka bilder.

3.

Annika Nilsson Nya Tanneforsvägen 26b ”vill bjuda in till festligt stallkalas, där det blir både mys och full gas”. Hoppas det blir som du skriver ett festligt stall-kalas och med många nya vänner. Bilder kommer väl.

4.

Frideborg Blomquist Stenhuggarvägen 21 i Valbo vill bjuda ”the old ladies” den snälla ridläraren Leif, alla katterna och framförallt hästarna på en hejdundrande fest. Lycka till säger juryn och ser fram emot glada katter och hästar på bild

5.

Gunilla Herlin Bygdegatan 347 i Linköping har fixat bästa gänget! Alla hjälper alla i stallet att mocka, rida, släppa ut eller ta in hästarna. En fest på Åttingen tror Gunilla kommer att uppskattas av alla”. Bild på hela gänget ser vi fram emot.

Vi tackar alla som anmält intresse att ordna stallfester och vi kommer att följa de fem vinnarnas rapporter från sina kalas. Tack och lycka till från Björn Axelsson och Bengt Lönnberg i juryn.

Tävling vinn kalas i stallet